Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2010. Január 10. 14:31, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Az új influenza végzett a doktornővel?

Az új influenza végzett a doktornővel?

Meghalt egy doktornő a nagykanizsai kórház intenzív osztályán, ahová még karácsony előtt került a H1N1 vírus gyanújával - írja a Zalai Hírlap Online.

Az orvos nem az intézményben dolgozik. Szervezetében nem mutatták ki az új influenzát, de a tünetei megegyeztek azzal. Vele együtt néhány hét alatt négy beteg halt meg a Kanizsai Dorottya Kórház intenzív osztályán - köztük Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester, aki pénteken hajnalban hunyt el, feltehetően szintén a H1N1 szövődményei miatt.

A 45 éves edzőt kétszer küldték haza a sürgősségi osztályról azzal, hogy 40-42 fokos lázát csillapítsa otthon. Csak harmadszor tartották bent, de akkor már válságos volt az állapota. Három hétig kezelték az intenzív osztályon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció