Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Február 11. 13:57, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit lelő

Azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit lelő

Pisztolyt szerez és lelövi a hivatal dolgozóit, ha intézetbe vitetik a sógornője gyerekeit - ezzel fenyegetőzött egy vasmegyeri férfi a helyi községházán. Az eset még kedden történt, de csak csütörtökön hozta nyilvánosságra a rendőr

Azzal fenyegetőzött kedden egy vasmegyeri férfi a helyi polgármesteri hivatalban, hogy pisztolyt szerez és megöli az ott dolgozókat, ha intézetbe vitetik a vele lévő sógornője gyerekeit. A rendőrség zaklatás miatt indított eljárást egy 22 éves férfi ellen - tájékoztatta csütörtökön a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ügy előzménye, hogy a gyanúsított bátyját nemrég előzetes letartóztatásba helyezték kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanújával; egyik lányát pedig - akit a rendelkezésre álló adatok szerint a családban többször bántalmaztak -, a rendőrség ideiglenes hatállyal gyermekvédelmi intézetben helyezte el.

A 22 éves nagybácsi valószínűleg abban bízott, hogy a többiek intézetbe vitelét megakadályozza, ha fenyegetőzik, de nem járt sikerrel. Zaklatás miatt eljárás indult ellene. A férfi szabadlábon védekezhet.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.