Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. Október 26. 08:30, szerda | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Baby-boom - Futsal bébik az ETO-nál!

Baby-boom - Futsal bébik az ETO-nál!

Úgy látszik a Győri ETO Futsal Club játékosai kezdenek megkomolyodni. A csapat meghatározó válogatott játékosai már az apaszerepre készülnek, hiszen Al-Ioani kislánya után újabb jövevények várhatók a csapat „óvodájába”.

Balázs Zoltán világklasszis kapusunk és felesége Julianna kislányt várnak, aki december végén fog megszületni. Zoli felelősségteljesen készül az apaszerepre, hiszen a kismamát minden vizsgálatra elkíséri, és tevékeny részt szeretne vállalni a vásárlásokból is. Még a széltől is óvja asszonyát, nagyon vigyáz rá és tervei között szerepel, hogy a baba születésénél is jelen lesz. Mivel kislányt várnak, a női futsal utánpótlás egy újabb kapus tehetséggel bővülhet. Közösen választottak nevet, így a kislányt Tímeának fogják hívni. Balázs Zoliék családjában eddig mindig fiúk születtek, így Tímea lesz az első kislány, akit a család nagyon el fog kényeztetni.

Uruguayi idegenlégiósunk, Mincho szintén apa lesz, ők áprilisra várják gyermeküket, akiről még a kiváló játékos nem tudja fiú lesz-e vagy lány. Nagyon várja már, hogy hazautazhasson decemberben feleségéhez, és együtt készülhessenek a baba fogadására.

Gyurcsányi Zsolt és menyasszonya Kátya április környékén csöppennek bele a szülői szerepbe, hiszen ekkor fog megszületni az ETO kiválóságának gyermeke. Ők is tervezik, hogy a baba születésénél az apuka jelen lesz, és nagy a boldogság az egész családban, hogy a kis jövevény úton van. Mindenki „Tökije” a brazíliai túra alatt folyamatosan tartotta a kapcsolatot a kismamával, szinte mindenre rákérdezett és nagy figyelemmel és szeretettel viseltetett az anyuka iránt. Mivel ők sem tudják még, hogy fiú lesz-e a baba vagy lány, ezért csak abban értenek egyet, hogy mindenképpen ETO szurkoló lesz és a nézőtéren hallatja majd hangját és bíztatja az apukáját.

Remélhetőleg a későbbiek folyamán még más játékosok apaszerepéről is beszámolhatunk, hiszen játékosaink nem csak a pályán, de az élet egyéb területein is kiválóan teljesítenek.

Molnár Attila
(fotó: Nagy Henriett)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?