Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Október 26. 08:30, szerda | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Baby-boom - Futsal bébik az ETO-nál!

Baby-boom - Futsal bébik az ETO-nál!

Úgy látszik a Győri ETO Futsal Club játékosai kezdenek megkomolyodni. A csapat meghatározó válogatott játékosai már az apaszerepre készülnek, hiszen Al-Ioani kislánya után újabb jövevények várhatók a csapat „óvodájába”.

Balázs Zoltán világklasszis kapusunk és felesége Julianna kislányt várnak, aki december végén fog megszületni. Zoli felelősségteljesen készül az apaszerepre, hiszen a kismamát minden vizsgálatra elkíséri, és tevékeny részt szeretne vállalni a vásárlásokból is. Még a széltől is óvja asszonyát, nagyon vigyáz rá és tervei között szerepel, hogy a baba születésénél is jelen lesz. Mivel kislányt várnak, a női futsal utánpótlás egy újabb kapus tehetséggel bővülhet. Közösen választottak nevet, így a kislányt Tímeának fogják hívni. Balázs Zoliék családjában eddig mindig fiúk születtek, így Tímea lesz az első kislány, akit a család nagyon el fog kényeztetni.

Uruguayi idegenlégiósunk, Mincho szintén apa lesz, ők áprilisra várják gyermeküket, akiről még a kiváló játékos nem tudja fiú lesz-e vagy lány. Nagyon várja már, hogy hazautazhasson decemberben feleségéhez, és együtt készülhessenek a baba fogadására.

Gyurcsányi Zsolt és menyasszonya Kátya április környékén csöppennek bele a szülői szerepbe, hiszen ekkor fog megszületni az ETO kiválóságának gyermeke. Ők is tervezik, hogy a baba születésénél az apuka jelen lesz, és nagy a boldogság az egész családban, hogy a kis jövevény úton van. Mindenki „Tökije” a brazíliai túra alatt folyamatosan tartotta a kapcsolatot a kismamával, szinte mindenre rákérdezett és nagy figyelemmel és szeretettel viseltetett az anyuka iránt. Mivel ők sem tudják még, hogy fiú lesz-e a baba vagy lány, ezért csak abban értenek egyet, hogy mindenképpen ETO szurkoló lesz és a nézőtéren hallatja majd hangját és bíztatja az apukáját.

Remélhetőleg a későbbiek folyamán még más játékosok apaszerepéről is beszámolhatunk, hiszen játékosaink nem csak a pályán, de az élet egyéb területein is kiválóan teljesítenek.

Molnár Attila
(fotó: Nagy Henriett)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.