Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 03. 07:10, szerda | Bulvár
Forrás: FH

Baby Gabi kitálalt Mari Zsuzsiról

Baby Gabi kitálalt Mari Zsuzsiról

Baby Gabi a TV2 Mokka című műsorában jelentette be nyilvánosan, soha többé nem hajlandó egy buliban létezni Mary Zsuzsival és a fiával. Az elhatárolódást két dolog váltotta ki, az egyik egy közös fénykép, a másik Mary Zsuzsi kritikán

„Egy fotót szeretett volna a fiával, és elmondta, tetszem a fiának. Hozzá teszem, Zsuzsival jóban vagyok, akikkel egy szakmában vagyok, azokkal jóban vagyok" - mesélte Baby Gabi Demcsák Zsuzsának és Vujity Tvrtkonak.

Az énekesnő elmondása szerint Mary Zsuzsi fiával háromszor találkozott egész életében és a fotóval csupán az volt a baja, hogy Mary Zsuzsi és a fia kirakja azt egy közösségi oldalra, és nem szerette volna, hogy kommentálják. „Még így is kiírta: Kár, hogy nem készült el a fotó, pedig olyan jól elvoltunk. Valójában nem" - háborgott.

„Zsuzsi nem mindig tud ezeken a bulikon úgy viselkedni, ahogy azt kellene. A legjobb barátnőm férjére mászik rá állandóan, meg akarja csókolni, letérdel előtte. Ezt többször eljátssza, de betelt a pohár. Eddig nem szóltam bele semmibe, de én azt mondtam, oké, csinálja, de én nem szeretnék ott lenni. Arról, hogy iszik, vagy nem iszik, nem fogok beszélni. Csak arról szeretnék beszélni, ami engem zavar" - mondta az énekesnő, aki szerint Mary Zsuzsi ezeken a bulikon nőhöz méltatlanul viselkedik.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.