Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. December 26. 08:59, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Bájait árulta az ünnepek előtt

Bájait árulta az ünnepek előtt

Az öttevényi körzeti megbízott tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt helyszínbírsággal büntette a 25 éves feldebrői asszonyt.

Az öttevényi körzeti megbízott vonta igazoltatás alá a 85. számú főúton 2013. december 23-án délelőtt a 25 éves feldebrői nőt. A buszmegállóban „várakozó” nem először keltette fel a körzeti megbízott figyelmét. A szexuális szolgáltatásait kínáló szabályszegőt előző napon már igazoltatta és tiltott prostitúcióért húszezer forint pénzbírsággal sújtotta.

H. Istvánné az intézkedőnek beismerte, hogy anyagi ellenszolgáltatásért kínálta bájait és azt is, hogy korábban más megyében volt már büntetve tiltott kéjelgésért.
A körzeti megbízott a 25 éves asszonyt tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt ötvenezer forint helyszínbírságra büntette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?