Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Május 17. 07:31, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Bajnok az Inter

Bajnok az Inter

Elbukta az AS Roma csapata a kupa után a bajnokságot is, hiába tudott a fővárosi alakulat Veronában 2-0-ra győzni. Az Internazionale klasszisa, Diego Milito Sziénában szerzett góljával a milánói alakulat zsinórban ötödik bajnokságának ö

Az Internazionale szurkolói az utolsó játéknap 57. percéig izgulhatta a bajnoki címért, mikor is a milánói alakulat leggólerősebb játékosa bevette a már kiesett Siena kapuját. A fekete-kékek 22 gólig jutó argentinja, aki nem mellesleg nem fért bele Maradona keretébe, így bebiztosította a bajnokságot. Az AS Roma a szünetben még ugyan magáénak érezhette a Scudettót, hiszen a Chievo otthonában már az első félidőben két gólt szereztek, de a 38. forduló végén már csak José Mourinho fiai örülhettek. A kupa után a bajnokságot is elhappolta a „szuperedzőnek" kikiáltott portugál szakember a farkasok elől.


A milánói alakulat két ponttal bizonyult jobbnak a Roma csapatánál, az Inter 82 pontot gyűjtött 38 meccs alatt, 24 győzelemnek, 10 döntetlennek és mindössze négy vereségnek köszönhetően.


A harmadik helyen a Milan végzett, a negyedik helyet a Sampdoria szerezte meg a Palermo elől.



hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.