Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 11. 07:44, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Bajor Imre: "Jövő héttől nem szedek gyógyszert!"

Bajor Imre: "Jövő héttől nem szedek gyógyszert!"

Aggasztó híreket olvashattunk Bajor Imréről az utóbbi időben, most azonban úgy tűnik, a Kicsi Huszár jobban van. Havas Henrik és Ómolnár Miklós az Esti sztoriban beszélgetett a színésszel.

"Ötvenéves koromig semmi bajom nem volt. Benne van a pakliban, hogy a jóisten egyszer csak azt mondja, pihenj egy kicsit. Az egy különös csavar, hogy ez az életem egyik legfontosabb bemutatója előtt négy nappal történt. Borzasztó rosszkor jött" - vallotta be a színész az STORY TV4 Esti sztori című műsorának felvételén.


Bajor azt is elmesélte, hogy az ingerterápiának köszönhetően olyan jók lettek a leletei, hogy hamarosan elhagyja a gyógyszereket. "Jövő héttől nem szedek gyógyszert" - örvendezett a színész, aki elmesélte, igazi popsztárnak kijáró fogadtatásban volt része, amikor visszatért a színházba, és bizony rendesen meghatódott kollégái és barátai láttán.

Havas Henrik természetesen nem hazudtolja meg önmagát, és "kedvesen" felemlegeti a Kicsi Huszár éttermet, amely bizony nem hozta a várt sikert, ám Bajor Imre most már pontosan tudja, hogy nem szabad olyan üzletbe belekezdeni, amihez nem ért az ember.
"Annak idején megmondtam neked, mit kell tenned. Nyissál színésztanodát! Minden megvolt hozzá. Miért nem lépted meg?" - kérdezte a Tanár Úr.
"Arra gondoltam, biztos ide sokan eljönnek majd, barátok, kollégák, ez egy újfajta Balettcipő lehet. Azzal azonban nem számoltam, hogy az én korombeli embereknek nincs pénzük ilyen helyekre járni. Rájöttem, nem lett volna szabad olyat csinálnom, amihez nem értek" - ismerte el Bajor, akiről az is kiderül, milyen kapcsolat fűzi a sóskához, a paradicsomhoz a tejhez és a késekhez, valamint megtudhatjuk, hogy javuló egészségi állapota ellenére miért olyan sápadt mostanában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.