Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 01. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Balázs kamerák előtt szólt be

Balázs kamerák előtt szólt be

Sebestyén Balázs hozta a tőle megszokott formát a szombati X-Faktorban is. Laza volt és sokat poénkodott a versenyzőkkel is. Egyik alkalommal azonban kissé túl lőtt a célon.

Nem csak Balázst, hanem a zsűrit is kiakasztotta, hogy sok versenyző ugyanazzal a dallal akart sikert elérni a castingon. Amikor már a századik jelölt is a Hallelújára zendített rá, a műsorvezető megjegyezte: "Jézusom, tökön szúrom magam." Nos, az olvasóink visszajelzései szerint ez a megjegyzés még a gyakran "lezserkedő", vagánykodó Balázstól is kissé erős volt.

Ám nem ő az egyetlen híresség, aki hasonlót engedett meg magának a kamerák előtt. Vadon Jani egyik alkalommal a Reggeli kamerái előtt húzta le a nadrágját, de Benkő Dánielt sem idegesítette, amikor önkielégítés közben kamerák pásztázták. Hajdú Péter néhány napja Kárász Róbertnek szólt be nyomdafestéket nem tűrő módon a Mokkában. Ennek ellenére a TV2 nem büntette meg a műsorvezetőt.

Mindezekből úgy tűnik, a televíziósok egyre többet engedhetnek meg maguknak, ami nem is csoda, ha munkaadóik mindent megengednek nekik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült