Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2016. Július 05. 10:12, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset az M1-es autópályán

Baleset az M1-es autópályán

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött Abda térségében.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. július 5-én 9 óra 5 perckor a M1-es autópálya 152-es kilométerszelvényénél, Abda térségében. Eddig ismeretlen okból és körülmények között két jármű ütközött. Az elsődleges megállapítások szerint a balesetnek egy sérültje van.
A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, mivel az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt a tehergépjármű forgalom is torlódik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 09:14, kedd | Helyi

Nem volt álomsorsolás: Nyíregyházán kezd az ETO

Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön kisorsolta a 2024/25-ös labdarúgó NB I. menetrendjét. Eszerint az újonc ETO az első mérkőzésen vendégségbe megy a másik feljutóhoz, a Nyíregyházához.

2024. Június 25. 07:14, kedd | Helyi

Mesekastélyt varázsolnak a Városházából a Győrkőcön

Mesekastéllyá változtatják a gyerekek a győri Városházát a 17. Győrkőcfesztiválon. Július 5-én, az ünnepélyes kulcsátadással kezdődik a háromnapos rendezvény, amely tíz helyszínen ezer programot kínál.

2024. Június 25. 06:13, kedd | Helyi

Ő lesz az új polgármester kabinetfőnöke

„Szeretném bemutatni önöknek leendő kabinetvezetőmet, dr. Tóth Péter szociológust, történészt, aki doktori címét regionális tudományból szerezte”

2024. Június 24. 09:15, hétfő | Helyi

A geotermia jelentheti Mosonmagyaróvár jövőjét?

A tavaly megépült mosonmagyaróvári geotermális erőmű valamivel több, mint harmadát adta az első negyedévben helyi távhőnek. Az egyik képviselő szerint ez csalódást keltő, tovább kellene erősíteni ennek arányát.