Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2020. Február 03. 12:45, hétfő | Belföld

Baleset az M1-esen, Budapest felé alig lehet haladni a sztrádán

Baleset az M1-esen, Budapest felé alig lehet haladni a sztrádán

Bicskénél egy kamion blokkolja a forgalmat a főváros felé, és a rakománya is szétszóródott. Sérültek nincsenek.

A belső szalagkorlátnak ütközött egy teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bicske térségében. A bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre érkeztek a tatabányai hivatásos tűzoltók is. Az érintett autópálya-szakaszt a főváros irányában teljes szélességében, Győr felé pedig egy sávon lezárták – írja a katasztrófavédelem honlapja.

A police.hu szerint a baleset az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 36. kilométerszelvénybe történtn. Egy kamion teljes egészében elzárja az autópálya főváros felé vezető oldalát, amelynek rakománya átszóródott a Győr felé vezető oldalra is.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben Budapest felé. A balesettel érintett útszakaszt Tatabánya-Óvárosnál lehajtva és Zsámbéknál visszahajtva lehet elkerülni.

Forrás: infostart.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.

2024. Július 17. 07:53, szerda | Belföld

Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosz kollégájával, Szergej Lavrovval egyeztetett kedden New Yorkban, a találkozón szó volt az ukrajnai háborúról és a kétoldalú együttműködés kérdéseiről is.