Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2011. Február 25. 14:29, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Balesetdömping a havazás miatt

Balesetdömping a havazás miatt

Havazott és ennek következtében csúszóssá váltak az utak Délkelet-Magyarországon, a rendőrség több balesetről kapott bejelentést a térségben. Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök délután kiadott figyelmeztető előrejelzé

Csongrád megyében több helyen csúszósak az utak, sok baleset történt csütörtökön. Szegeden és környékén kora estig körülbelül 20 balesetet jelentettek be a rendőrség ügyeletére.

A reggeli órákban Deszk határában történt baleset halálos áldozatot követelt, ezen kívül csütörtökön több sérüléssel járó baleset is történt a térségben. Délután az 55-ös útról érkezett bejelentés több balesetről, de a 47-es főúton is volt karambol.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri az autósokat, hogy lassan, óvatosan közlekedjenek, vegyék figyelembe, hogy a folyamatos hóesés miatt az utak csúszósak. Ilyenkor a jármű a hirtelen irányváltoztatásra, fékezésre nem úgy reagál, mint az egyébként megszokott. Kérik a gyalogosokat is, hogy sokkal körültekintőbben lépjenek le az úttestről, vegyék számításba, hogy a kocsik nem tudnak olyan gyorsan megállni, mint egyébként.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.