Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Április 29. 14:33, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Balesetet okozott Csornán, majd elhajtott

Balesetet okozott Csornán, majd elhajtott

A 86-os számú főúton történt ütközést követően, a baleset okozója megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Anyagi káros közlekedési baleset történt 2015. április 28-án 16 óra 10 perckor a 86-os számú főútvonal, 145. kilométerszelvényben.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 36 éves csornai lakos Volkswagen típusú személygépkocsijával közlekedett Csorna felől Szilsárkány irányába.

Haladásakor az érintett útszakaszon későn észlelte, hogy az előtte szabályosan közlekedő Suzuki személygépkocsi vezetője forgalmi okok miatt fékezett és a követési távolság be nem tartása miatt a jármű hátsó részének ütközött.

A baleset okozója a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A Csornai Rendőrkapitányság beosztottjai 16 óra 15 perckor Szil községben ellenőrizték a sérült elejű, Volkswagen típusú személygépkocsit és vezetőjét. A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították.

A Csornai Rendőrkapitányság a 36 éves csornai lakos ellen cserbenhagyás vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék: baleset, csorna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?