Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Március 07. 12:30, szerda | Bulvár

Balhé miatt áll bíróság elé Shane Tusup

Balhé miatt áll bíróság elé Shane Tusup

Tavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk.

"Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!" - ordította Tusup Wardnak. A trénertől később meg is vált az Iron Aquatics, ő pedig most jogi útra terelte a dolgot, munkaügyi és személyiségi jogi pert indított. A munkaügyi dolgot rendezték bíróságon kívül, Ward végkielégítést kapott, a személyes dolgokban viszont nem tudtak megegyezni. Ítélethirdetés március 8-án lesz. Ward azt kérte a bíróságtól, hogy állapítsák meg megsértették személyiségi jogait.

„A felperes kérése továbbá, hogy a bíróság tiltsa el az alpereseket a további jogsértéstől, s kötelezze őket arra, hogy adjanak számára megfelelő elégtételt, valamint a saját költségükön biztosítsanak ennek megfelelő nyilvánosságot" - olvasható a Fővárosi Törvényszék tárgyalási jegyzékében.

Forrás: life.hu

Kép: INSTAGRAM/TUSUP11

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.