Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2021. December 22. 14:45, szerda | Helyi

Balla Virág a Ferencvároshoz igazol

Balla Virág a Ferencvároshoz igazol

Balla Virág háromszoros Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes és olimpikon kenus a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

A 27 éves kenus a klub honlapjának adott nyilatkozatában kiemelte: 17 évet töltött szülővárosának klubjában – a győrieknél előbb kajakozott, majd áttért a kenura -, most viszont szükségét érezte egy nagyobb léptékű váltásra az életében. Hozzátette: elkezdett új egyesület után nézni, és nagy meglepetésére a Ferencváros tárt karokkal várta, így klubtársa lesz a hatszoros olimpiai bajnok kajakos Kozák Danutának. Balla vele kapcsolatban kiemelte: nagyon kedveli Kozákot, akire felnéz, és az eredményeket tekintve szeretne egyszer majd a nyomába érni.

Balla edzéseit korábbi győri klubtársa, a volt válogatott kenus, Varga Dávid irányítja majd.

A kenus egyesben és Takács Kincsővel alkotott párosa is a világ legjobbjai közé tartozik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 26. 17:24, csütörtök | Helyi

Gulyás: péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak rezsicsökkentett áron

Péntektől csak magyar rendszámú autók tankolhatnak a magyarországi benzinkutakon rezsicsökkentett árú üzemanyagot - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

2022. Május 26. 11:42, csütörtök | Helyi

Történelmet írhatnak a lányok

Győrben nagyot álmodtak a női focisták, az álom pedig folytatódik: a magyar kupa már bekerült a vitrinbe, most viszont egy még nagyobb falat, a bajnoki döntő következik.

2022. Május 26. 10:15, csütörtök | Helyi

Gyermekház Győrszemerén

Átadták a gyermekházat Győrszemerén, aminek programját a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete is biztosította.

2022. Május 26. 07:15, csütörtök | Helyi

A Csík Zenekarral tér vissza a Ladikos Fesztivál

A Covid előtti állapotokat szeretné újra felidézni idén a mecséri Duna parton a XVII. Ladikos Fesztivál június 10-12. között.