Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Augusztus 14. 10:49, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Baltával fenyegetőzött a kocsmában

Baltával fenyegetőzött a kocsmában

A 46 éves férfi beváltotta ígéretét. Fejszével tért vissza az italmérőbe, hogy elégtételt vegyen korábbi sérelme miatt.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 11-én 21 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi fejszével fenyegetőzik Hanságliget egyik borozójában. Mielőtt a körzeti megbízott a helyszínre érkezett volna, a férfi autójába ült és Bősárkány irányba elhajtott. L. Csabát a csornai járőrök fogták el a bejelentést követő negyed óra elteltével.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a 46 éves bősárkányi férfi 2013. augusztus 11-én 7 óra 30 perc körüli időben érkezett az italmérőbe, ahol eleinte ismerőseivel beszélgetett. Ezt követően kezdett el hangoskodni a borozó teraszán, majd mondandójának nyomatékaként erősen ütlegelni kezdte az asztallapot. Az egyik kocsmában szórakozó vendég tette szóvá a férfi agresszív viselkedését. A hangoskodót ez még jobban felbőszítette és a borozóból történő távozása közben megfenyegette az ellene felszólaló férfit, hogy fejszével vesz jóvátételt az őt ért atrocitásért. Kis idő elteltével a 46 éves férfi baltával a kezében tért vissza a kocsmába.

L. Csabát a Csornai Rendőrkapitányság járőrei elfogták. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök őt a szükséges mintavételre előállították.
Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség és garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Címkék: balta, kocsma

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.