Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Október 20. 12:27, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Bántalmazás miat elmenekült otthonról egy 12 éves soproni kisfiú

Bántalmazás miat elmenekült otthonról egy 12 éves soproni kisfiú

A Soproni Rendőrkapitányságon 2015. október 17-én 21 óra 20 perckor tett személyesen bejelentést egy 60 éves férfi, hogy 12 éves fia a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott.

Az egyenruhások a várost átkutatták és fél órán belül a helyi buszpályaudvaron megtalálták a keresett fiút. A gyermekkorú sírva panaszolta rendőröknek, hogy édesapja folyamatosan fenyegeti őt és hét testvérét. A reggeli órákban vita alakult ki közöttük, ekkor az indulatos szülő fojtogatta és megütötte, ezért nem akart hazamenni. A járőrök észlelték a gyermek nyakán és lábán a felszíni hámsérüléseket, ezért kórházba szállították.

A rendőrök a család lakására vonultak és a mentőszolgálat munkatársaival együtt a további hét gyermeket a szükséges vizsgálatokra kórházba szállították.

A nyomozók a nyolc kiskorú ideiglenes hatályú elhelyezéséről határoztak és a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.
A Soproni Rendőrkapitányság a 60 éves soproni lakos ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.