Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 16. 14:29, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Barbee-ba szerelmesek a férfiak

Barbee-ba szerelmesek a férfiak

Barbee-ért odavannak a pasik. A fiatal énekesnő hetente több tucat szerelmeslevelet kap, és a fellépésein is számtalan rajongója felajánlja: elvinnék randizni. Ugyan Barbee jelenleg szingli, nem keresi görcsösen a szerelmet, most a munkájár

"Én elkapnálak! Szeretnélek közelebbről is megismerni. Hidd el, tisztességesek a szándékaim, én nem vagyok olyan, mint a többi fiú. Nem rohannálak le, kivárnám amíg te is akarod a csókot." - ilyen és ehhez hasonló szerelmes leveket kap az utóbbi időben Barbee. A fiatal énekesnő a közelmúltban szakított párjával, Kapj el! című nagysikerű dalában pedig kihirdette: nyitott egy új kapcsolatra. A dalhoz ráadásul szexi klipet készített, ami különösen figyelemfelkeltő lett a férfiak számára.

"Nagyon jólesnek az udvarlók levelei, köszönöm őket! Van egy-két fiú, aki keményebben fogalmaz, de a romantikus levelek vannak többségben" - kezdi Barbee. - "Ahogy a Kapj el! szövege is mutatja, nyitott lennék egy új kapcsolatra, de semmit sem erőltetek. Hiszek abban, hogy a szerelmet nem kell keresni, majd ő megtalál bennünket. Nekem nincs férfiideálom, egy a fontos, mégpedig az, hogy amikor találkozunk, érezzem a kettőnk közötti bizsergést."


Az énekesnő egyébként most kevesebb időt tud a magánéletre fordítani, ugyanis az érettségi mellett gőzerővel készül az idei VIVA Comet díjátadóra. A jubileumi show-ra igazi meglepetésprodukcióval készül, és reménykedik benne, hogy június 17-én hazaviheti majd a "A legjobb női előadó"-nak járó Comet gömböt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.