Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Május 16. 14:29, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Barbee-ba szerelmesek a férfiak

Barbee-ba szerelmesek a férfiak

Barbee-ért odavannak a pasik. A fiatal énekesnő hetente több tucat szerelmeslevelet kap, és a fellépésein is számtalan rajongója felajánlja: elvinnék randizni. Ugyan Barbee jelenleg szingli, nem keresi görcsösen a szerelmet, most a munkájár

"Én elkapnálak! Szeretnélek közelebbről is megismerni. Hidd el, tisztességesek a szándékaim, én nem vagyok olyan, mint a többi fiú. Nem rohannálak le, kivárnám amíg te is akarod a csókot." - ilyen és ehhez hasonló szerelmes leveket kap az utóbbi időben Barbee. A fiatal énekesnő a közelmúltban szakított párjával, Kapj el! című nagysikerű dalában pedig kihirdette: nyitott egy új kapcsolatra. A dalhoz ráadásul szexi klipet készített, ami különösen figyelemfelkeltő lett a férfiak számára.

"Nagyon jólesnek az udvarlók levelei, köszönöm őket! Van egy-két fiú, aki keményebben fogalmaz, de a romantikus levelek vannak többségben" - kezdi Barbee. - "Ahogy a Kapj el! szövege is mutatja, nyitott lennék egy új kapcsolatra, de semmit sem erőltetek. Hiszek abban, hogy a szerelmet nem kell keresni, majd ő megtalál bennünket. Nekem nincs férfiideálom, egy a fontos, mégpedig az, hogy amikor találkozunk, érezzem a kettőnk közötti bizsergést."


Az énekesnő egyébként most kevesebb időt tud a magánéletre fordítani, ugyanis az érettségi mellett gőzerővel készül az idei VIVA Comet díjátadóra. A jubileumi show-ra igazi meglepetésprodukcióval készül, és reménykedik benne, hogy június 17-én hazaviheti majd a "A legjobb női előadó"-nak járó Comet gömböt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.