Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 18. 14:41, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Barbee mindenkit letarolt

Barbee mindenkit letarolt

Megaslágerrel rukkolt elő hazánk egyik legnépszerűbb tinisztárja, Barbee. Az énekesnő Kapj el! című dala tarol a zenecsatornán, illetve a világhálón. Az új klippel egy időben új fejezet is kezdődött a fiatal lány életében.

Feszült várakozás előzte meg Barbee új, Kapj el! című dalának, illetve klipjének bemutatóját. A videó előzetesét rekordszámú érdeklődő nézte meg a világhálón, a szövegét pedig már a megjelenés előtt skandálták a rajongók.
"Nagyon örülök, hogy ennyien szeretik Kapj el!-t!" - lelkendezett Barbee. - "A közönség a dalt, a klip bemutatójával egy időben hallhatta először. Rettenetesen izgultam, kíváncsi voltam, mit szólnak majd hozzá a nézők. Eddig a legtöbb embernek tetszett."

 


A dalszöveg, a legnagyobb adatbázis szerint jelenleg dobogós helyen áll, naponta több százan keresnek rá az interneten. A dal pedig pillanatok az illegális letölti listák élére került, még akkor is, ha egyelőre kifogásolható minőségben érhetik csak el a rajongók. Ám rövidesen a rádiókat is meghódítja a Kapj el!, amelynek zeneszerzője a Unique együttesből is ismert Kovacsics Ádám.


Barbee időközben gőzerővel dolgozik második nagylemezén. Az album még idén megjelenik, és az énekeslány elmondása szerint sokkal érettebb lesz, mint korábbi anyagai. Sőt, ő maga is változott az elmúlt másfél év során, éppen ezért nyár végén változtatni fog a külsején: barnává festeti védjegyévé vált szőke tincseit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.