Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Február 03. 10:00, kedd | Sport
Forrás: MTI

Barcelona World Race - Fa Nándorék is már az Indiai-óceánon

Barcelona World Race - Fa Nándorék is már az Indiai-óceánon

Fa Nándor és új-zélandi társa, Conrad Colman kedd hajnalban áthaladt a Tű-foknál a Spirit of Hungaryvel, így a Barcelona World Race földkerülő vitorlásverseny mind a hét versenyben lévő hajója az Indiai-óceánon halad jelenleg.

A viadal honlapja szerint a magyar hajó a múlt hét elején még nem tudott jó szelet kifogni, ám később napokon át nagy tempóval vitorlázott, s hátránya jelenleg kevesebb mint 400 mérföld a közvetlenül előtte vitorlázó, hatodik One Planet, One Oceannel szemben, míg az első Cheminées Pujoulat 2890 mérfölddel előzi meg.
Az elmúlt időszakban az élen nem volt változás, a Bernard Stamm vezette éllovas 160 mérfölddel vezet a második, spanyol Guillermo Altadill irányította Neutrogena előtt, a harmadik GAES ugyanakkor már több mint 1000 mérfölddel van lemaradva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen