Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Február 05. 14:38, péntek | Sport
Forrás: Monokli media

Bárdosi csak a száját jártatja

Bárdosi csak a száját jártatja

Az olimpiai ezüstérmes birkózó ideiglenesen pályát módosít: száguldó riporterként a VIP-vendégeket faggatja a Budapest Sportarénában február 6-án megrendezésre kerülő ColliZion K-1 MAX Európa-döntőn.

Az egykori olimpikon, jelenlegi MMA Európa-bajnok és hivatásos médiafenegyerek térdműtétje miatt kénytelen volt lemondani „kiskesztyűs" kontinensbajnoki címvédéséről. A Papp László Budapest Sportarénában azonban mégsem csak nézőként lesz jelen.

- Két hónapja megműtötték a térdem, így sajnos, nem meccselhetek - kezdte Bárdosi Sándor. - A K-1 gálán összekötöm a kellemest a hasznossal, kihasználom egy másik képességemet: dumálni fogok. Az est egyik szervezője, Pap Vilmos kért fel a feladatra, én pedig örömmel mondtam igent, egy kis szövegelésért soha nem mentem a szomszédba.

A nagydumás karfiolfülűnek a mérkőzések közötti szünetekben a gálát figyelemmel kísérő VIP-vendégeket kell mikrofonvégre kapnia. Szópárbajra bőven lesz lehetősége, „ellenfélként" többek között a Neo FM Bumeráng című műsorának agytrösztje, a Boros-Bochkor duó vár rá. Komoly verbális csatára van kilátás!

A „két fura fazon" mellett további hazai médiasztárok is kilátogatnak a Sportarénába, a küzdősportok szerelmese, a legendás Edda frontembere, Pataki Attila is a helyszínen szorít majd a magyar fightereknek.

Profiboksz mérkőzés is szerepel a szombat 18 órától kezdődő programban, így nem hiányozhat az amatőrként Európa-, világ- és olimpiai bajnoki címet szerző, de hivatásos öklözőként is minden rangos övet begyűjtő Kovács István sem. A népszerű „Kokó" nem csak sztárvendégként lesz jelen, szakmai feladatot is ellát: a WBF és IBO egykori nagyváltósúlyú világbajnokának, Kótai Mihálynak az osztrák Thomas Hengstberger elleni mérkőzését vezeti.

A K-1 egyik legnagyobb csillaga, a háromszoros vb-győztes holland Remy Bonjasky is megtiszteli jelenlétével a rangos eseményt. Míg a férfiak körében kitűnő eredményei és a rá jellemző repülőrúgások miatt örvend nagy népszerűségnek, addig a szebbik nem külseje miatt imádja Bonjaskyt. Kérjük a hölgyeket, a K-1 szeretetére hivatkozva, kísérjék el párjukat a Budapest Sportarénába!

2010. február 6-án, szombaton 18 órától a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő ColliZion K-1 MAX Európa-döntőre belépők kaphatók a helyszínen, valamint a Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu).

Nyitómérkőzés
Paulovits Máté vs Kulacsik Mirko

WAKO magyar-olasz K-1 Európa-liga válogatott mérkőzés
67kg: Tiziano Mascoli vs Oli Márk
91kg: Domenico Avella vs Zentai Máté

ColliZion K-1 MAX Europe GP
Tartalékmérkőzés:
Vulics József vs Balogh Norbert

WAKO magyar-olasz K-1 Európa-liga válogatott mérkőzés
71kg: Damiano Poletti vs Józsa Ádám
63,5kg: Alessandro Orella vs Görbics Gábor

K-1 Max superfight
Ionut „Pitbull"Atodiresei vs TBA

WPKC profi Európa-bajnoki címmérkőzés
TBA vs Nagy Tibor

Profi bokszmérkőzés
Kótai Mihály vs Thomas Hengstberger

ColliZion K-1 MAX Europe GP
Mihai Barbu vs Frane Radnic
Philippe Salmon vs Vörös Roland

K-1 MMA superfight
TBA vs Aubéli Ottó

WAKO magyar-olasz K-1 Európa-liga válogatott mérkőzés
81kg: Marco Santi vs Busai Gergely

K-1 superfight
Patrick Berger vs Revanho Blokland
Deutsch N. Pu'u vs Catalin Morosanu
Andreas Hoftun vs Freddy Kemayo

ColliZion K-1 MAX Europe GP
Döntő

www.k-1.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.