Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2021. November 25. 21:02, csütörtök | Helyi

Bárkiből lehet angyal

Bárkiből lehet angyal

Idén is ellepik Győrt az angyalok. A Győri Bevásárlóutcák Alapítvány ötödik alkalommal hirdette meg jótékonysági akcióját, amelynek célja, hogy rászoruló középiskolás diákokon segítsenek.

Az adományokért cserébe angyalfigurával kedveskednek a kezdeményezéshez csatlakozó üzletek, a Széchenyi téren felállított jótékonysági faházban pedig a Női Vállalkozói Klub tagjai, valamint cukrásztanulók kínálják a legkülönfélébb finomságokat. A befolyt összeget a kampányt támogató cégek tovább gyarapítják, hogy mindegyik érintett tanulónak jusson a felajánlásokból.

Címkék: angyal, belváros, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.