Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Augusztus 02. 19:38, kedd | Helyi sport
Forrás: Győri Audi ETO KC

Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC új elnöke

Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC új elnöke

A Győri ETO Kézilabda Club tagjai az egyesület közgyűlésén megválasztották dr. Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnöki tisztségére. Az új vezető megbízatása 3 évre szól.

Az Audi ETO KC elnöki posztja március vége óta volt betöltetlen, az azóta eltelt időszakban az egyesület Elnöksége vezette a klubot. Az egyesület tagsága az augusztus 2-i közgyűlésen választotta meg dr. Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnökének. Az újonnan megválasztott elnök jártas a sport világában, hiszen sportvezetőként korábban a Vasas, a Debrecen és az Újpest labdarúgó csapatainál dolgozott, jelenleg pedig a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgató-helyettese.

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy mostantól a Győri Audi ETO KC-t vezethetem elnökként. Ismerem a csapat fényes múltját és jelenét, az eddigi eredményeit, sikereit. Célom, hogy vezetésemmel biztosítsam az egyesületnek a sikeres szereplés és a stabil működés feltételeit és hátterét.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, az újonnan megválasztott elnök, akit 3 éves időtartamra bízott meg a közgyűlés a klub vezetésével.

A Győri Audi ETO KC csapata szinte változatlan kerettel vág neki a szeptember közepén kezdődő új idénynek. A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédőként indul neki az új évadnak az Audi ETO, a nemzetközi porondon pedig tavaly ezüstérmet nyertek Amorimék. Idén a csoportkörben már találkozik egymással az előző BL döntő két résztvevője: az Audi ETO és a Bukarest mellett az orosz Rosztov és a dán Midtjylland lesznek Ambros Martín csapatának ellenfelei a sorozat C csoportjában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni