Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 05. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Stop

Beckhamnél elszakadt a cérna

Beckhamnél elszakadt a cérna

David Beckham láthatóan nincs túl jó passzban, mióta hűtlenséggel vádolják. A szenzációt először meglebegtető újság kiadójától elkezdve egészen a legutolsó újságárusig mindenki ellen pert indított rágalmazásért, de úgy tűnik,

A 35 éves klasszis játékosnál múlt hét pénteken pattant el végleg valami, amikor egy vesztes meccs után a füle hallatára gúnyolódott rajta és a prosti-ügyön egy futballrajongó, a napokban felröppent hírekre reflektálva. (Az In Touch Weekly's szerint Beckham egy tízezer dolláros prostituálttal csalta feleségét, Victoriát.)

A focista, mikor meghallotta a hozzá intézett gúnyos szavakat, elborult tekintettel fordult a férfi után, aki "Oh, utánam jön!" felkiáltással konstatálta az eseményeket. A következő másodpercben Beckham már ott is volt és beleüvöltött a másik arcába: "Mondd ezt még egyszer! Mondd még egyszer!!!" Erre a gúnyolódó drukker már nem volt annyira nagy legény, csak annyit válaszolt: "Nem mondtam semmit!" Egy kiadós veréstől nyilván nem a visszakozása mentette meg, sokkal valószínűbb, hogy a sztár végiggondolta, mit veszthet, ha az eddigi botrányt még eggyel tetézi, így otthagyta a nagyszájú férfit, ám kifelé menet még utoljára visszafordult, hogy annyit mondjon: "Csak mondd az arcomba!"

A hetekben kirobbant botránnyal kapcsolatban egyébként a focista múlt héten azt nyilatkozta: a vádak hamisak és teljesen nevetségesek, hiszen boldog házasságban él, mindenki láthatja. A rágalmazásért azonban busás elégtételt követel, melyet szeretne majd egy gyerekeket segítő alapítványnak adományozni. Emellett pedig sajnálatát fejezte ki, hogy olyan világban kell élnünk, melyben egy pletykalap bármilyen hazugságot kitalálhat a magasabb profit érdekében, és ezért senkit sem vonnak felelősségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült