Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. Október 01. 14:29, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Bedrogozva követte el rémtettét a nagymányoki baltás

Bedrogozva követte el rémtettét a nagymányoki baltás

Baltával leütötte, majd feldarabolta testvérét egy nagymányoki fiatalember. A gyilkosságról csütörtökön érkezett bejelentés, a rendőrök pénteken reggel is a helyszínen dolgoztak. Az eddigi adatok alapján a 19 éves fiatalabb testvér fe

Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy csütörtökön érkezett bejelentés a Bonyhádi Rendőrkapitányságra, hogy Nagymányokon az egyik házban feltehetően bűncselekmény történt. A bejelentő a házban lakó egyik férfi barátja volt, aki a barátjának lakásán tett látogatáskor vérrel szennyezett helyiségeket látott a házban és valószínűnek tartotta, hogy gyilkosság történhetett. Az elsőnek kiérkező körzeti megbízott megerősítette, hogy a bejelentés igaz, ezért a megyei rendőr-főkapitányság nyomozókat küldött a helyszínre.

Az eddigi megállapítások szerint a fiatalabb testvér, valamikor a bejelentést megelőző időben az ágyban fekvő bátyját - feltehetően kábítószer hatása alatt - egy baltával fejbe vágta. Ezután feldarabolta a testet és a ház hátsó részénél, az épület alatt kialakított pincében rejtette el. Az orvosszakértő szerint a halál bekövetkezésének oka agyroncsolódás. Az is bebizonyosodott, hogy az áldozat valóban a gyilkosság gyanúsítottjának testvére.

A rendőrök őrizetbe vették a fiatalembert, emberölés gyanújával kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A 19 éves gyanúsított és 30 éves testvére között hosszabb ideje megromlott a kapcsolat. Együtt laktak édesanyjukkal a nagymányoki házban, de az asszony éppen nem volt otthon, mert külföldön dolgozik.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.