Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Március 25. 18:48, péntek | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város honlapja

BEEMELTÉK A MEGÚJULÓ SZÖKŐKÚT LÁTVÁNYTERASZÁT

BEEMELTÉK A MEGÚJULÓ SZÖKŐKÚT LÁTVÁNYTERASZÁT

A különleges látványosságnak ígérkező Megyeház téri szökőkút felújítása látványos szakaszába érkezett: Helyére került az átjáró, ahol szinte a vízsugarak közül csodálhatjuk majd a vízjátékot.

A fejlesztés félidejében járunk, amikor ehhez a látványos munkához érkeztünk. - mondta el kérdésünkre Radnóti Ákos alpolgármester. Hozzátette, érdekessége, hogy a hatalmas szerkezetet három elemben emelik be pénteken délelőtt, így egy rövid időre a forgalmat is korlátozni kellett– emiatt köszönik a közlekedők türelmét. A látványterasz különlegessége, hogy egy részén felette ívelnek át majd a vízsugarak, ami alatt magunk is átsétálhatunk. A munkálatok megfelelő ütemben haladnak, így várhatóan egy hónap múlva készül el a megújult szökőkút.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?