Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2013. Február 08. 13:23, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Beismerte tettét az élettársa megölésével vádolt férfi Győrben

Beismerte tettét az élettársa megölésével vádolt férfi Győrben

Beismerte tettét az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy tavaly júliusban Győrben megfojtotta élettársát. Az elsőfokú eljárás kezdőnapján mindvégig arra hivatkozott: a nő kihasználta, folyamatosan féltékennyé tette.

A 42 éves férfit emberöléssel, a nő korábbi zaklatásával, majd kifosztásával vádolják.
A vádlott tárgyaláson azt mondta, két évig tartó kapcsolatuk azon romlott meg, hogy minden pénzét a három kisgyermekét nevelő, alkoholista férjétől még el nem vált, adósságban úszó nőre költötte, az pedig rendszeresen az ő pénzéből ment szórakozni - gyanúja szerint más férfiakkal.
Hogy a gyilkosság napján mi történt, arról a férfi annyit mondott el: reggel összevesztek a későbbi áldozattal, ő pedig felhánytorgatta, mennyi pénzt költött a nőre, mire az egy csomó bankjegyet dobott a földre, és felszólította, hogy menjen el a lakásból. Erre a férfi fojtogatni kezdte a nőt előbb kézzel, majd amikor az ájultan esett össze, egy törölközővel.
A férfi a súlyosan sérült asszonyt otthagyva, a pénzt és a nő két mobiltelefonját magához véve távozott a lakásból. Budapestre, majd Vácra, egy ismerőséhez utazott; ott fogták el két nappal később a rendőrök.
Németh Csaba tanácsvezető bíró a tárgyaláson jelezte: az eljárás március 20-án folytatódik, és akkor várhatóan elsőfokú ítéletet hirdetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.

2024. Július 26. 08:07, péntek | Helyi

Új gasztrofesztivál debütál Győrben

Tizenhat órán át sütnek malacot a pénteken kezdődő háromnapos I. Győri Sör & BBQ Gasztroparádén.

2024. Július 26. 07:15, péntek | Helyi

Győri fiatalok a birminghami frizbi vébén

Tart az U20-as frizbi világbajnokság Birminghamban, a magyar válogatottban több győri is szerepel. Nem is vagyunk esélytelenek, csapatunk tavalyelőtt arany-, tavaly ezüstérmes lett az Európa-bajnokságon.

2024. Július 25. 09:11, csütörtök | Helyi

Evezős OB: Győr lett az összesített magyar bajnok!

Múlt hét végén hírt adtunk arról, hogy elindultak a győri evezősök az OB-re. A folytatás nem akármilyen lett…