Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Február 08. 13:23, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Beismerte tettét az élettársa megölésével vádolt férfi Győrben

Beismerte tettét az élettársa megölésével vádolt férfi Győrben

Beismerte tettét az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy tavaly júliusban Győrben megfojtotta élettársát. Az elsőfokú eljárás kezdőnapján mindvégig arra hivatkozott: a nő kihasználta, folyamatosan féltékennyé tette.

A 42 éves férfit emberöléssel, a nő korábbi zaklatásával, majd kifosztásával vádolják.
A vádlott tárgyaláson azt mondta, két évig tartó kapcsolatuk azon romlott meg, hogy minden pénzét a három kisgyermekét nevelő, alkoholista férjétől még el nem vált, adósságban úszó nőre költötte, az pedig rendszeresen az ő pénzéből ment szórakozni - gyanúja szerint más férfiakkal.
Hogy a gyilkosság napján mi történt, arról a férfi annyit mondott el: reggel összevesztek a későbbi áldozattal, ő pedig felhánytorgatta, mennyi pénzt költött a nőre, mire az egy csomó bankjegyet dobott a földre, és felszólította, hogy menjen el a lakásból. Erre a férfi fojtogatni kezdte a nőt előbb kézzel, majd amikor az ájultan esett össze, egy törölközővel.
A férfi a súlyosan sérült asszonyt otthagyva, a pénzt és a nő két mobiltelefonját magához véve távozott a lakásból. Budapestre, majd Vácra, egy ismerőséhez utazott; ott fogták el két nappal később a rendőrök.
Németh Csaba tanácsvezető bíró a tárgyaláson jelezte: az eljárás március 20-án folytatódik, és akkor várhatóan elsőfokú ítéletet hirdetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?