Városlista
2024. május 30, csütörtök - Zsanett, Janka

Hírek

2013. Február 08. 13:23, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Beismerte tettét az élettársa megölésével vádolt férfi Győrben

Beismerte tettét az élettársa megölésével vádolt férfi Győrben

Beismerte tettét az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy tavaly júliusban Győrben megfojtotta élettársát. Az elsőfokú eljárás kezdőnapján mindvégig arra hivatkozott: a nő kihasználta, folyamatosan féltékennyé tette.

A 42 éves férfit emberöléssel, a nő korábbi zaklatásával, majd kifosztásával vádolják.
A vádlott tárgyaláson azt mondta, két évig tartó kapcsolatuk azon romlott meg, hogy minden pénzét a három kisgyermekét nevelő, alkoholista férjétől még el nem vált, adósságban úszó nőre költötte, az pedig rendszeresen az ő pénzéből ment szórakozni - gyanúja szerint más férfiakkal.
Hogy a gyilkosság napján mi történt, arról a férfi annyit mondott el: reggel összevesztek a későbbi áldozattal, ő pedig felhánytorgatta, mennyi pénzt költött a nőre, mire az egy csomó bankjegyet dobott a földre, és felszólította, hogy menjen el a lakásból. Erre a férfi fojtogatni kezdte a nőt előbb kézzel, majd amikor az ájultan esett össze, egy törölközővel.
A férfi a súlyosan sérült asszonyt otthagyva, a pénzt és a nő két mobiltelefonját magához véve távozott a lakásból. Budapestre, majd Vácra, egy ismerőséhez utazott; ott fogták el két nappal később a rendőrök.
Németh Csaba tanácsvezető bíró a tárgyaláson jelezte: az eljárás március 20-án folytatódik, és akkor várhatóan elsőfokú ítéletet hirdetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 30. 09:13, csütörtök | Helyi

Dunáljunk még! – aktív családi nap a Szigetköz Natúrparkban

Aktív családi napra vár a Szigetköz Natúrpark június első hétvégéjén.

2024. Május 30. 08:14, csütörtök | Helyi

Az Összetartozás Ünnepségére készülnek Sokorópátkán

Összetartozás Ünnepséget rendeznek Sokorópátkán. A jótékonysági rendezvény helyszíne az Összetartozás Park lesz, ahol színes programmal várják a családokat most szombaton.

2024. Május 30. 07:15, csütörtök | Helyi

Sok eső esett, rengeteg a szúnyog

A héten kilenc megye százkilencvenöt településén, csaknem harminchétezer hektáron folytatódik a központi szúnyoggyérítés.

2024. Május 29. 14:55, szerda | Helyi

Robotok végzik a munkát a csornai cserépgyárban

Egyedülálló beruházással modernizálta csornai gyárát a Wienerberger. Az 1,2 milliárd forintos fejlesztéssel teljesen automatizálták a gyártósort, így hat robot összehangolt munkájával és különböző modern, minőségellenőrző berend