Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 05. 14:13, hétfő | Bulvár
Forrás: HírTV

Beismerte másságát a színésznő

Beismerte másságát a színésznő

Ricky Martin után újabb sztár vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik, bár Anna Paquin azért csak részlegesen áll át a másik oldalra.

Eléggé megváltozott ahhoz képest Anna Paquin, ahogy megismerhettük tizenegy éves korában. A visszafogott szende kislányból ugyanis egy szexuálisan vad, gyakran meztelenül magát mutogató nő lett. Aki mindemellett néha ágyba bújik saját neme képviselőivel is. Legalábbis a héten ezt a kijelentést tette, az egyenjogúságot hirdető kisfilmben. A biszexuális múltja részleteire nem tért ki, de valószínűleg még vőlegénye előtt vadászott szoknyákra. Stephen Moyer ugyanis mind érzelmileg, mind szexuálisan teljesen kielégíti, amit nem is restek elmesélni elég gyakran.

Bár, ha csendben lennének, akkor sem maradnánk le a hálószobatitkaikról, hiszen a True Blood című sorozatukban folyton a lepedőn akrobatikáznak. Persze a sok erotikus jelenet nélkül korántsem lenne ennyire sikeres a széria, hiába van még tucatnyi más értéke is a meztelenkedő főszereplőkön kívül

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.