Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Február 18. 13:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Béla megmutatta pazar otthonát!

Béla megmutatta pazar otthonát!

Ernyey Béla igazán pazar körülmények között fogadja vendégeit az RTL Klub Vacsoracsatájában. Tárlatvezetést tart a lakásában, gyönyörű antik bútorai vannak, házi könyvtára, valamint értékes festményei. Tabáni Istvántól is kap eg

Természetesen a csinos feleségéről is vannak kitéve fotók. Béla igazán különleges menüsorral áll elő. Előétele kacsamáj parfé kalácson, lilahagyma lekvárral, meglepetés batyuval. Főételként vaddisznós tagliatellet tállal parmezán forgáccsal, desszertje pedig álom csoki(ki)vitelben mascarpones narancshabbal. Béla házában a lift egyenesen a lakásába nyílik, ami nagyon tetszett a vendégeknek. Welcome drinkként Béla száraz pezsgőt kínál házi epervelővel, amit az előételhez is fogyasztanak.

Már az elején ugratták Tabáni Istvánt, hogy a sok antik bútor között úgy érezheti magát, mint a múzeumban, be kellett mutatnia, hogyan dolgozott. Vacsora után Béla csokoládé felismerő játékot rendezett, amitől először megijedtek, mert már a desszert is elég édes volt, de végül örömmel kóstolgatták végig a finomságokat. Búcsúzóul házi készítésű tojáslikőrrel kínálta vendégeit.

Fotó: RTL Klub 



Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.