Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Október 02. 17:54, csütörtök | Bulvár
Forrás: fullank.com

Belebetegszik a szakításba Cinthya Dictator?

Belebetegszik a szakításba Cinthya Dictator?

Rémisztően sovány lett, mióta nincsenek együtt Varga Viktorral.

Az Édes Élet sztárját valószínűleg egyre jobban megviseli a szakítása Varga Viktorral, a lányért már rajongói is aggódnak, annyira lefogyott.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cinthya és Viktor útjai különváltak. A fotóslány, aki még nyirokrák betegsége alatt sem volt ennyire vékonyka, most tényleg úgy néz ki, mint egy nádszálkisasszony. Cinthy közösségi oldalán osztotta meg a Tunisia Awards 2014-en készült képet. A fekete estélyiben még jobban látszik, mennyire lefogyott.

Volt kommentelő, aki anorexiásnak és fáradtnak nevezte Cinthyát és akadt, aki szerint most úgy néz ki, mint egy próbababa. Egy biztos, az látszik, hogy megviselték az utóbbi hetek történései.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.