Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2010. Február 02. 13:42, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Belehalt autója bemutatásába

Belehalt autója bemutatásába

Vadonatúj autóját mutatta be ismerőseinek, eközben szenvedett halálos balesetet egy fiatal nő az este Szombathely közelében. A szerencsétlenség hétfőn este nyolc óra körül történt a vasi megyeszékhely külterületén, a 86-os főút Pet

A baleset úgy történhetett, hogy a 23 éves nő - aki egyes információk szerint a rokonainak akarta bemutatni új Skodáját - még ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd frontálisan ütközött egy éppen érkező szlovák kamionnal.

Az ütközést követően mindkét jármű árokba csapódott, s a Skoda a felismerhetetlenségig összetört, így a fiatal nő holttestét tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból.

A szerencsétlenség pillanatában egyébként a fiatal nő előtt haladt egy BMW-vel a barátja, ő azonban nem ütközött a kamionnal. A baleset okait a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

2022. Május 23. 11:00, hétfő | Kék hírek

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Péntektől vasárnapig 1370 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Május 22. 09:08, vasárnap | Kék hírek

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnbanda ellen

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnszövetség tagjai ellen, akik 42 betörés során több mint 45 millió forint értékben loptak tárgyakat - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.