Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2010. Január 29. 14:14, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Belehalt egy kislány Lady GaGa zenéjébe

Belehalt egy kislány Lady GaGa zenéjébe

A tíz éves Megan Williams véletlenül felakasztotta magát, miközben önfeledten táncolt a kedvenc Lady GaGa dalaira.

Újabb haláleset hozható összefüggésbe közvetlenül Lady GaGával. Egy tíz esztendős angol kislány ugyanis abba vesztette életét, hogy az ő dalaira táncolt szobájában. Megan Williams az önfeledt táncikálás közben megbotlott, és az emeletes ágyukra akasztott selyem öv hurkába dugta a fejét. Amikor megpróbálta magát kiszabadítani, a derék kötő megszorult, és Megan fulladozni kezdett. Segítséget hívni így nem tudott, de valószínűleg nem is hallotta volna a családja a hangos zenétől. Az anyja percekkel később talált csak rá, amikor a kicsi szája már bekékült. Azonnal kiszabadította, és mentőt hívott lányához. Azonban a kórházba szállítását követő másnap meghalt az oxigén hiány okozta agykárosodásaiban.

Ez egy év alatt a negyedik tragédia, aminek kapcsán felmerül a Lady neve. Először egy őt fotózó paparazzi halt bele a munkába, majd klipjeinek állandó főszereplője, Rumpus a német dog lehelte ki a lelkét. Múlt hónapban egy Playmate-et gyilkoltak meg brutálisan az egyik GaGasztikus koncert után, most pedig Megan vált áldozatául a megkapó popslágereknek.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.