Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. November 13. 14:59, kedd | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Belement egy kátyúba? Ingyenes futómű mérés Győrben

Belement egy kátyúba? Ingyenes futómű mérés Győrben

Bosszankodunk, mérgelődünk eleget a kátyúk, gödrök, rossz minőségű utak miatt, de ettől az utak sajnos nem lesznek simábbak. Ráadásul egy-egy nagyobb zökkenés, az autók futóművét is kikezdi.

Szinte az egész országban rossz minőségűek az autóutak, tele gödrökkel, kátyúkkal. Ezek gépjárművünk futómű alkatrészeit, golyóscsapjait, gömbfejeit, stabilizátorjait, lengőkarjait, szilentjeit nagyon igénybe veszik. Az alkatrészek kopása, a futómű elállítódásához vezet, ezáltal az autógumi nem teljes futófelületével érintkezik az úttal, élettartama akár a felére is csökkenhet.
Az autónkon az utánfutás, a kerékdőlés, a kerékösszetartás kapcsolatban van egymással, tehát amikor az egyik érték megváltozik, viszi magával a többit is.
Ha megtörtént a baj, idejében meg kell vizsgáltatni a futóművet, a későbbi balesetek elkerülése miatt. De havonta is kifizethetnénk még egy autó árát, ha kátyúnként szervizbe vinnénk az autót. Első hallásra talán hihetetlen, de a Bánfi Kipufogó Futómű és Gyorsszervizben ingyenes a számítógépes futómű mérés és nincsenek rejtett költségek sem.
- Nagyon sokan érdeklődnek nálunk ezzel kapcsolatban, mert sajnos az emberek nehezen hiszik el, hogy a mai világban valami tényleg ingyenes- mondja Bánfi Balázs, a szerviz tulajdonosa. - Sőt, ha már ott van nálunk, és ez az egész számítógépes futómű kontrol nem került pénzébe, akkor is adunk egy törzsvásárlói kártyát azért, hogy ha legközelebb is minket választ, és esetleg futómű beállítás is esedékes akkor kedvezményben részesüljön.
A számítógépes futómű mérés abból áll, hogy a szervizben mind a négy kerékre felhelyezünk egy-egy elektronikus mérő fejet, amelyek infrasugarakkal kapcsolódnak egymáshoz. Az autó adatait betápláljuk a számítógépbe, ami azonnal megjeleníti nekünk a gyári futómű értékeket, és összehasonlítja a jelenleg mért értékekkel. A futóműbeállító berendezés információ ad mind a négy kerék dőléséről, összetartásáról, utánfutásáról, csapterpesztéséről, és a szimetriatengelytől való szögeltéréséről. Erről nyomtatott dokumentumot is adnak és jó tud azt is, hogy a szerviz jármű adatbankja 30 évre visszamenőleg fel van töltve.
További információért látogasson el a www.banfiszerviz.hu oldalra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 10:32, szombat | PR

A fénykép előhívás korszerű, kreatív lehetőségei

A fotózás igen gazdag történelemre tekint vissza, a képek előhívásának lehetőségei azonban legalább annyit fejlődtek, mint rögzítési módjaik.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését