Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Május 16. 18:30, szerda | PR
Forrás: PIKTOR KFT

Beltéri hőszigetelés – a problémás épületekre - Akció meghosszabbítva a Piktorban

Beltéri hőszigetelés – a problémás épületekre - Akció meghosszabbítva a Piktorban

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Piktor festékbolt május végéig meghosszabbította a beltéri hőszigetelő rendszerek akcióját.

Ez a termékcsalád olyan épületekben is alkalmazható, ahol a hőszigetelés a hagyományos módon, kívülről nem megoldható. Alkalmazásával akár 40-50 %-os fűtési költségmegtakarítás érhető el. A Piktorban a rendszer elemei és a kiegészítő termékek is kedvezményes áron vásárolhatók meg még ebben a hónapban.

A gazdasági válság egyik hatása, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak az emberek a hőszigetelésre, ám vannak olyan épületek, amelyeknél hagyományos módon ez nem lehetséges. Ezt a problémát orvosolja egy új beltéri szigetelő rendszer, melynek segítségével olyan épületek, lakások, házak, irodák is szigetelhetők, ahol ezt kívülről nem lehet megoldani.

A HomeCell© beltéri hőszigetelő rendszer hőszigetelési képessége kiemelkedő az egyedülálló, hőtükrös működési elvének köszönhetően. A belső hőszigetelés hatásfoka egyenértékű egy kb. 10 cm-es külső polisztirol hőszigeteléssel.
Alkalmazásával a belső oldalán hőszigetelt falfelületen akár 80%-os fűtési/hűtési energia-megtakarítás is elérhető. A HomeCell©-lel történő beltéri hőszigetelés után, a nyílászárók állapotától függően, egy fűtési szezonban kb. 40-50%-os költség-megtakarítás érhető el, amely által a teljes beruházás 2-3 fűtési szezon alatt megtérülhet.

Egyedi hőszigetelést tesz lehetővé a társasházakon belül, akár önállóan, lakásonként is. A legtöbb épület, így akár műemlék vagy műemlék jellegű esetén is beépíthető. Hőtükrös-légkamrás szerkezetének, illetve alacsony páradiffúziós ellenállásának köszönhetően nincs penészesedés. Vastagsága mindössze 4,2 cm. Falazatok, mennyezetek és tetőterek beltéri hőszigetelésére egyaránt alkalmas.

A HomeCell© panel penészes falak esetén, a már meglévő penész foltok penész elleni szerrel történő kezelése, majd a falak alapos kiszárítása után megszünteti a penészesedési problémákat.

A panelek könnyedén az igény szerinti méretre vághatóak. Egyszerű beépítésének köszönhetően a beltéri hőszigetelés akár szakiparosok alkalmazása nélkül is kialakítható. A szigetelési munkálatok bármikor kivitelezhetők, akár télen, akár nyáron. (Forrás: www.homefull.hu)

A Piktor festékboltban nemcsak a hőszigetelő panel elem és a hozzá tartozó ragasztó, hanem az egyéb kiegészítő termékek (rögzítő dübel, dryvit háló, glettanyag, festék) is akciós áron kaphatók még május végéig.

A Piktor festékbolt megtalálható Győrben, a Mészáros L. u. 1. szám alatt, a Fészek Áruházban.

Címkék: Piktor Festékbolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.