Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Április 19. 08:25, csütörtök | Helyi sport
Forrás: gyorietokc.hu

Bemasíroztunk a bajnoki döntőbe! Audi ETO - Érd 2-0!!!

Bemasíroztunk a bajnoki döntőbe! Audi ETO - Érd 2-0!!!

32-27-re nyertünk idegenben a bajnoki döntőért vívott csata második felvonásán, így kettős győzelemmel jutottunk be a bajnoki fináléba.

Csapatunk kezdte meg a második felvonást az Érd ellen. Vincze révén a vezetés a hazaiak szerezték meg, igaz ehhez kellett hogy kétszer is a kapufa mentsen az támadásainknál. Vincze duplázott a 3. percben majd, Duda meglőtte első gólunkat is(2-1). Vérten hamar egyenlített, ráadásul üres kapuba talált be, mert Janurik rosszul mozdult ki egy indításra. Görbe révén már vezettünk az 5. percben(2-3), majd ugyanő labdaszerzésből szerezte meg negyedik gólunkat. Rendre jöttek gyorsindításaink, de ezeket nem használtuk ki hatékonyan. Kovács szépített, majd Bognár kapott jogos kétpercet a hazaiaktól. Orbán kihasználta az emberelőnyt(3-5), majd Görbe lőtte meg harmadik gólját. Vincze megint beköszönt Pálingernek, majd Bognár könyvelhette el második kiállítását a 12.percben. Nem semmi teljesítmény! A jogos hetest Görbe persze belőtte(4-7). Kovács emberhátrányból lőtt gólt, majd Löke gyorsan kihasználta az emberfórt. Wolf hetesből hozta fel a hazaiakat két gólra(6-8), majd Bognár 15 perc 30 másodperc elteltével harmadik kiállítását is összeszedte és piros lappal kizárták. Az emberelőnyben Görbe lőtt gólt, majd Szekeres is betalált, ráadásul Heidit is kiállították. Emberhátrányban Duda lőtte meg 10. gólunkat a 18. percben, majd Görbe szintén emberhátrányban a 11.-et. Ki is kérte idejét a hazai csapat. Érdi gól után érdi kiállítás jött, ezúttal Vukcevic pihenhetett. Gros szabálytalankodott kétpercet érően a játékvezetők szerint, plusz hetes is járt a hazaiaknak, de Pálinger ezt megfogta! Kettős emberhátrába kerültünk több mint egy percig, ezt Tamás használta ki, majd szimpla fórban is betalált, ezzel lett 10-11. Gyorsan indultunk megint Gros kettőre növelte az előnyünket. Heidit jól játszottuk meg, be is talált, ráadásul most Kisfaludy mehetett pihenni 2 percre. Elég sok volt a kiállítás a meccsen. Heidi hetest harcolt ki, Görbe a kapufát lőtte telibe. Helyette Radicevic volt eredményes, újra 4 gólos volt a győri előny. Vincze után Kovács lőtt gólt, így a félidő 12-14, kétgólos győri előny.

A második félidőben is sok hiba jellemezte mindkét csapat játékát, de lányaink tudták tartani az öt gólnyi differenciát. A csapat annyit adott ki magából ami szükséges volt a mai estén a győzelemhez. Gratulálunk a csapatnak!

Címkék: Győri Audi ETO KC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.