Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Február 14. 06:31, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

Bemutatták a Fradi újabb reménységeit

Bemutatták a Fradi újabb reménységeit

Pénteken sajtótájékoztató keretében mutatták be a labdarúgó NB I-be felkerült Ferencváros két újabb szerzeményét. Berki Krisztián, a Ferencváros Zrt. vezérigazgatója örömmel vette, hogy a 24 éves máltai Andre Schembrit, valamint a 3

A magyar bajnokságban 17 pontjával e pillanatban a 11. helyén szerénykedő fővárosiak vezetőedzője, Craig Short is elégedettnek tűnik. A szakember beszélt az új igazolásokról, s úgy érzi, szükség volt rutinosabb játékosokra, mert a fiatalok nem bírták el a nyomást az előző szezonban.

Közben Berki Krisztián a szurkolói kártya bevezetéséről tájékoztatva az ftc.hu-n elmondta: egyelőre több mint 4000-en regisztráltak, ami azt jelenti, hogy a szurkolók megértették és elfogadták a kártya életre hívásának fontosságát. Hozzátette, hogy a regisztráltak adatait szigorúan védik az érintettek.

A IX. kerületiek február 20-án, 15 órától a Haladást fogadják az Üllői úti nyitányon.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:37, szerda | Sport

Kl-selejtező - A Paks egyetlen körre a főtáblától

2024. Augusztus 13. 08:01, kedd | Sport

BL-selejtező - A balhátvéd poszt okoz gondot a Midtjylland edzőjének

A Midtjylland vezetőedzőjének a balhátvéd poszt okoz gondot a Ferencváros elleni visszavágó előtt a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

2024. Augusztus 13. 07:50, kedd | Sport

Köszöntötték az olimpikonokat, Gyulay szerint méltán lehetünk büszkék

Több mint ezer fős lelkes tömeg, rokonok, barátok, szurkolók és a média munkatársai fogadták a párizsi olimpiáról az aranygéppel, valamint korábban hazatért magyar olimpikonokat hétfő délután a Puskás Szoborparkban.