Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Április 20. 14:10, szerda | Bulvár
Forrás: mti - fotó: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Ben Affleck és Matt Damon újra együtt forgat

Ben Affleck és Matt Damon újra együtt forgat

A két Oscar-díjas amerikai színész és jó barát, Ben Affleck és Matt Damon újra közös filmen dolgozik, mely a Nike egykori marketingeséről, Sonny Vaccaróról fog szólni - értesült a The Hollywood Reporter.

Az Amazon Studios, a Skydance Sports és a Mandalay Pictures közös, egyelőre cím nélküli produkcióját Affleck rendezi, írja, részt vesz a produceri munkákban, valamint szerepel is a filmben. Damon, amellett, hogy a főszereplőt alakítja, forgatókönyvíróként és producerként is közreműködik.

Affleck a Nike társalapítóját, Phil Knightot játssza a történetben, amelynek középpontjában a Michael Jordan kosaraslegendával való szerződéskötésért folytatott küzdelem áll. Ez akkoriban, a nyolcvanas években lehetetlennek tűnt, de a szabadúszó sportcipőügynöknek köszönhetően a legjelentősebb együttműködés lett, ami sportmárka és sportoló között valaha létrejött.

Ez a szerződés indította be sok milliárd dolláros modern sportcipőipart, és segített a sportipar felvirágoztatásában is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára