Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 29. 08:07, hétfő | Bulvár
Forrás: Story online

Bencsik Tamara nyuszilány lett

Bencsik Tamara nyuszilány lett

A TV2 Megasztárja 4. szériája óta Bencsik Tamara sokak kedvence lett. Nemrégiben szexis klipet forgatott, számos fellépése van, és mint kiderült igent mondott a Playboy felkérésére is.

Bár már a tehetségkutató műsor után igent mondott egy címlapfotózásra Tamara, akkor nem dobta le ruháit a fényképezőgép kamerái előtt. Akkoriban a TV2 Aktív című műsorában elmondta, hogy lenge öltözékben vagy ruha nélkül semmiképp nem állna a kamerák elé.
"Két éve már megkerestek, és fotózni akartak. Akkor nem mentem bele, úgy gondoltam, nekem nem ez a dolgom, hiszen nem vagyok playmate. Most is az éneklés a legfontosabb az életemben. Nem kell nekem levetkőznöm ahhoz, hogy megmutassam a bájaimat, a színpadon is ki tudom fejezni a nőiességemet" - magyarázta akkor Tamara.

Most azonban úgy tűnik Radnai Péternek és csapatának sikerült meggyőznie a szépséget, hiszen a Playboy áprilisi címlapján Tamara lesz látható.

"A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Eleinte zavarban voltam, mert nem kerültem még ilyen helyzetbe, de gyorsan sikerült feloldódnom, és tíz perc múlva már pucéran rohangáltam a fürdőben - mesélte Tamara, akinek fotói összekapcsolódnak új klipje anyagával. "Készülő klipem sztorija egy fotózás. Az anyagot egyébként Nánási Pali rendezi. Lenge, szexis öltözékben kacérkodom egy sármos fotóssal" - tette hozzá.

Tamara elárulta, hogy a forró viaszt magára önteni nem volt túl jó élmény, viszont megérte, mert a képeken nagyon jól mutat.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.