Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Március 05. 12:00, hétfő | Bulvár

Benkő László megírta a végrendeletét

Benkő László megírta a végrendeletét

Benkő László ragaszkodik az életéhez, amíg élvezni tudja, de ha kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nem fogja bánni, ha el kell búcsúznia. Családja jövőjéről szeretne gondoskodni, megírta a végrendeletét.

Benkő László, az Omega együttes billentyűse május óta küzdött a rákkal, január elején azonban bejelentette, hogy legyőzte. Hiába a jó hír, az Omega billentyűse felkészült a legrosszabra: „Korábban még csak nem is gondoltam a halálra, de így, hogy már közöm van hozzá, teljesen másképp tekintek az elmúlásra. Egyre többet elmélkedem azon, hogy vajon miért kaptam meg a sorstól ezt a betegséget, mit tanulhatok belőle.” - nyilatkozta a Blikknek.

A zenész azt is elmondta, pszichiáterhez fordult a megfelelő lábadozás érdekében a kemoterápiás kezelés után. Benkő László azt mondta, ragaszkodik az életéhez, amíg élvezni tudja, de ha kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nem fogja bánni, ha el kell búcsúznia. „A csatát már megnyertem, a háborút pedig nem hagyom elveszni. Viszont már megírtam a végrendeletemet, és előre gondoskodtam a családom jövőjéről. Szeretném biztonságban tudni őket akkor is, ha már nem leszek!”- mondta.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.