Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Március 24. 13:55, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Benkő Dániel cáfolja CD-je bukását

Benkő Dániel cáfolja CD-je bukását

Úgy tűnik, viszonylag keveset tudtak eladni Benkő Dániel legújabb CD-jéből. A lantművész a StoryOnline-nak elmondta, mindezek ellenére szerinte ez élete legjobb lemeze, és nem értékeli bukásként a történteket. Azt is elárulta, hogy mié

Dánielnek ez már a sokadik lemeze, eddig mind siker volt, kivéve ezt az utolsót, a Szerenád címűt, amelyen nem csak zene, hanem erotikus videó is volt. A lantművész szerint nem az a lényeg, hogy mennyit tudtak eladni a CD-ből, hanem az, mennyien töltötték azt le az internetről.

Dániel úgy tudja, hogy az interneten, többek között az RTL Klub honlapján több százezren nézték meg a vele kapcsolatos videókat, amelyek a CD-n is rajta voltak. Ugyanakkor a híresség szeretné, ha rendeződne végre az előadóművészek kapcsolata a kiadókkal, terjesztőkkel, és hatékonyan szabályoznák az internetes illegális letöltéseket, amelyek miatt valóban nem lehet lemezt eladni Magyarországon sem. Dániel kijelentette, fordulóponthoz érkezett az élete, tudja, az a feladata, hogy a felvázolt helyzet rendbetételében segédkezzen.

"Szerintem ez a média hang- és képhordozó minden idők legtöbbet hallgatott és nézett produkciója. Kifejezetten örülök annak, hogy ez az esemény megerősített abban, miszerint az ezen a fronton elhatalmasodott őrületnek nekem kell véget vetnem. Ebben a kérdésben elszánt vagyok" - szögezte le végül Benkő Dániel.

A StoryOnline érdeklődésére a MAHASZ illetékese nem tudta pontosan megmondani, mennyi fogyott eddig a Szerenád című lemezből, de azt kijelentette, annyit nem tudtak eladni, hogy felkerüljön a MAHASZ listára. Ehhez egyébként már néhány száz CD eladása is elegendő.

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.