Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2010. Január 12. 07:28, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Napok óta megy a huzavona Benkő Dániel és Kiszel Tünde között, miután az egyik napilapban megjelent, hogy a két hírességnek korábban köze volt egymáshoz. Eddig csak Tünde cáfolta a dolgot, ám most a lantművész is kendőzetlenül elmondt

Az RTL Klub sztárja a StoryOnline-nak kifejtette, ő egy révbe jutott férfi, aki nem udvarol idegen nőknek, így Kiszel Tündének sem. Azt is tisztázta, hogy a műsorvezető és közte soha semmiféle viszony nem volt. Hozzátette: amikor a minap a Reflektor magazinnak azt nyilatkozta, esetleg ezek után megpróbál udvarolni a naptárdívának, csak rossz pillanata volt.

Dánielt egyébként nem érdekli, hogy Tünde azt nyilatkozta: a lantművész nem az esete. Az RTL Klub sztárja hozzátette: ő sem indul be a szőke celebre, ráadásul korban egészen más elképzelései vannak. Szerinte Tündének már az unokáival kellene foglalkoznia, ami egyébként igen szép és nemes feladat.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.