Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 12. 07:28, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Benkő Dániel kemény véleményt mondott

Napok óta megy a huzavona Benkő Dániel és Kiszel Tünde között, miután az egyik napilapban megjelent, hogy a két hírességnek korábban köze volt egymáshoz. Eddig csak Tünde cáfolta a dolgot, ám most a lantművész is kendőzetlenül elmondt

Az RTL Klub sztárja a StoryOnline-nak kifejtette, ő egy révbe jutott férfi, aki nem udvarol idegen nőknek, így Kiszel Tündének sem. Azt is tisztázta, hogy a műsorvezető és közte soha semmiféle viszony nem volt. Hozzátette: amikor a minap a Reflektor magazinnak azt nyilatkozta, esetleg ezek után megpróbál udvarolni a naptárdívának, csak rossz pillanata volt.

Dánielt egyébként nem érdekli, hogy Tünde azt nyilatkozta: a lantművész nem az esete. Az RTL Klub sztárja hozzátette: ő sem indul be a szőke celebre, ráadásul korban egészen más elképzelései vannak. Szerinte Tündének már az unokáival kellene foglalkoznia, ami egyébként igen szép és nemes feladat.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.

2021. Április 30. 14:35, péntek | Bulvár

Gondozó nevel föl egy kengurukölyköt a Szegedi Vadasparkban

Gondozó nevel föl egy elárvult kölyök Bennett-kengurut (Macropus rufogriseus) a Szegedi Vadasparkban, a jövevény jó egészségnek örvend, nyáron csatlakozhat társaihoz - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.