Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Február 11. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Benkőék veszekednek és szexelnek

Benkőék veszekednek és szexelnek

Benkő Dániel és választottja, Kovács Andrea tudnak élni. Van, hogy három napon keresztül szexelnek, máskor pedig ordítoznak egymással. Ám ez utóbbi nem tart sokáig náluk és a békülés is mindig az ágyban végződik.

Az RTL Klub Benkő feleséget keres című műsorának főszereplői brutális őszinteséggel vallottak az életükről a StoryOnline-nak.

- Sokan azt mondták, provokálni akartál, amikor azt a szexi ruhát vetted fel a Story Gálára. Igaz ez? - kérdeztük Andreától.

- Ha akarjuk, ha nem, mindig provokálunk. Úgy gondolom, hogy a megszokott dolgok a halált jelentik. Mi ebből nem kérünk Dániellel. Szeretjük feszegetni a határokat. Egyébként sok ruhát felpróbáltam, mire ezt a kis feketét kiválasztottam. Jól éreztem benne magam.

- Neked is bejött Andrea ruhája?

- Nagyon tetszett - kezdte Dániel. - Egyfolytában élveztem, amikor a gálán ránéztem. Öt ruhát próbált fel, amíg erre rátaláltunk. Ott voltam vele a próbán és minden kollekció felpróbálása után szexeltünk. Isteni volt! Amikor csak ránézek, mindig beindulok tőle, nagyon egymásra vagyunk hangolódva!

- Hogyan viselitek a távkapcsolatot?

- Nincs ezzel gond. Általában kéthetente találkozunk és akkor három napot egyfolytában együtt vagyunk. Ilyenkor ki sem szállunk az ágyból. Andrea egy vadmacska. Úgy érzem, ilyen hőfokon még senkivel nem égtem.

- Ennek ellenére nem akartok összeházasodni.

- Nem ez a lényeg. Ez a kapcsolat az égben rendeltetett el és ez sokkal fontosabb annál, hogy összeházasodjunk hivatalosan is. Nem forszírozzuk azt sem, hogy együtt éljünk, semmit nem szeretnénk siettetni. Élvezzük az együtt megélt kalandokat - magyarázta Andrea.

- Mindent eltűrsz Dánielnek?

- Nem. Van, hogy veszekedünk, ha nekem nem tetszik valami. De egyikünk sem szeret haragot tartani, ezért mindig gyorsan kibékülünk.

- Hogyan békültök ki?

- Mindig szexel, ez a legjobb módszer - mosolyog a lantművész. - Mindenkinek tudom ajánlani.

- Bemutattad már Andreát Dalmának?

- Még nem találkoztak személyesen, de ezt én nem is szeretném erőltetni. Ha majd egyszer véletlenül összefutnak, bemutatkoznak egymásnak.

- Ti tökéletesek vagytok egymásnak?

- Az egymás közötti helyzetünk tökéletes és ez a legfontosabb dolog.


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.