Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2024. Február 09. 08:45, péntek | Helyi

Beragadtam, nem enged ki a sorompó a Győr Plázában! – megkérdeztük, hogyan lehet kijutni

Beragadtam, nem enged ki a sorompó a Győr Plázában! – megkérdeztük, hogyan lehet kijutni

Olvasónk jelezte a problémát: szabályosan parkolt a Győr Plázában, vagyis parkolójegyet kapott a sorompónál, vásárlás végeztével pedig kifizette a parkolást.

A sorompónál a rendszámfelismerő mégsem engedte ki, a kocsisor pedig csak gyűlt mögötte. Mi a teendő ilyenkor? Megkérdeztük.

A kamerás rendszer a rendszám alapján dolgozik, ám előfordulhat, hogy bizonyos esetekben mégsem ismeri fel azt. Például ha a rendszám sérült vagy piszkos – válaszolt a gyorihirek.hu megkeresésére a győri pláza marketing és kommunikációs osztálya.

Közlésük szerint a sorompónál található információs gomb egyértelműen jelzi, hogy mi a teendő akkor, ha mégsem enged fel a sorompó. Olvasónk számára (és elképzelhető, hogy más számára sem) mégsem volt egyértelmű.

A gyorihirek kérdésére azt mondták, az információs gomb megnyomása után érhető el a diszpécser szolgálat, az ott dolgozók gyorsan ellenőrzik, hogy megtörtént-e a parkolási díj befizetése. Ha igen, de rendszerhiba miatt mégsem nyílt fel a sorompó, azonnal intézkednek és kiengedik a látogatót.

Címkék: Győr Pláza, parkolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:13, csütörtök | Helyi

Idén is megóvják a kártevőktől a győri fákat

A Győr-Szol Zrt. az időjárásnak megfelelően február 29-én, csütörtökön, és március 1-jén, pénteken este 10 órától másnap hajnal 6 óráig tervezi a Győrben található utcai és parki fák permetezését.

2024. Február 29. 08:14, csütörtök | Helyi

A Kormány kész a sikeres együttműködés folytatására Győrben

A kormány készen áll a sikeres együttműködés folytatására Győrrel – erről beszélt hétfőn Szijjártó Péter a győri városházán.

2024. Február 29. 07:16, csütörtök | Helyi

Akár 2,5 milliós támogatást is elnyerhetnek az iskolai és óvodai közösségek

Győri intézmények is pályázhatnak a Föld bajnokai elnevezésű pályázatra, amelyet idén újra meghirdetett az E.ON Hungária csoport.

2024. Február 28. 09:14, szerda | Helyi

Az Audinál tárgyalt a külügyminiszter

Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke és Alfons Dintner, a vállalat leköszönő igazgatója fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Győrben, az Audi Hungariánál.