Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. November 06. 13:20, hétfő | Külföld

"Berényi András" is Ázsia utcáin bolyong

A Séfek séfe és a múlt hétvégén finálézó Vigyázat, gyerekkel vagyok! után november 7-én debütál egy újabb olyan műsort vetítenek majd, melynek Ördög Nóra a házigazdája.

November 7-én, 19 órakor debütál a TV2 vadonatúj napi realityje, az Ázsia Expressz, mely keddtől szombatig lesz látható.

A műsorban hét sztárpár vállalkozott arra a feladatra, hogy napi egy dollár költőpénzből - melyet utazásra nem használhatnak - eljussanak a megadott célpontokra. Mindezt a világ egy olyan pontján, olyan országokban, ahol alig beszélnek idegen nyelveket:

"Elenyésző, hogy valaki tudott mondani egy-két angol szót. De ez még nem is volt akkora baj. Sokkal több gondot okozott, hogy más a kultúrájuk, az attitűdje az embereknek és teljesen más a gesztusrendszerük" - mesélte nekünk pár hete a műsor egyik résztvevője R. Kárpáti Péter, akit sokan a Barátok közt egykori főszereplőjeként, Berényi Andrásként is azonosíthatnak a nézők és a rajongók újra a tévéképernyők előtt.

Forrás: musorvizio.blog.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.