Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Október 04. 20:50, péntek | Bulvár

Berényi Claudia végleg visszatér

Berényi Claudia végleg visszatér

Ábrahám Edit 15 évig alakította a Barátok közt egyik legjelentősebb karakterét, Berényi Claudiát. A népszerű színésznő végül 2014-ben hagyta ott a sorozatot, mely a produkció történetének egyik legjelentősebb távozása volt.

A széria alapszereplőjét az elmúlt években a nézőknek nem kellett teljesen nélkülözniük, ugyanis néhány alkalommal - igaz mindig csak néhány epizód erejéig -, feltűnt a Mátyás király téren. Most azonban az RTL Klub napi sorozatának nézőinek remek hírünk van.

A Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit 5 év után újra főszereplője lesz a sorozatnak - tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. A színésznő mától lesz újra látható a szériában és végleg visszatér az RTL Klubra.

"Amikor bemegyek a stúdióba, mindenki örül nekem, az egész stáb és a kollégák is. Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire fog hiányozni ez a szerep, de nagyon jó érzés, hogy kellek, hogy szeretnek a nézők. Nagyon jó volt visszatérni - most úgy igazán, és nem csak látogatóba. Kellett ez a kis szünet, de a boldogsághoz fontos, hogy szakmailag is jól érezzem magam és azt hiszem most ismét jó helyen vagyok. Természetesen lesz egy s más a kőkemény üzletasszony tarsolyában… Claudia újra a régi, én pedig végre megint kiélhetem magam a szerepben. Imádom és kiélvezem minden percét, lubickolok benne" - mondta Ábrahám Edit a visszatérése kapcsán a SorozatWikinek.

Forrás: sorozatwiki.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.