Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2020. Március 18. 18:24, szerda | Helyi

Bérmegállapodás az Audinál: nagy ívű növekedés várható

Bérmegállapodás az Audinál: nagy ívű növekedés várható

Három év alatt átlagosan 36 százalékos jövedelemnövekedést garantál az Audi és az Audi Hungaria Független Szakszervezetének mai megállapodása.

A megállapodást Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, valamint Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke írták alá.

Dr. Knáb Erzsébet úgy értékelte a történteket: „Munkatársainknak vonzó juttatási csomaggal kiszámíthatóságot, vállalatunknak jövőbeni versenyképességet jelent bérmegállapodásunk.” Németh Sándor szerint: „A megállapodás hosszú távon biztosítja munkatársainknak az anyagi, szociális és foglalkoztatási biztonságot.”

A megállapodás három évre szól, amelynek időtartama alatt a munkatársak jövedelme átlagosan 36 százalékkal nő. Az ajánlat az első évben, azaz idén áprilistól átlagosan 12,5 százalékos jövedelemnövekedést jelent a munkavállalóknak.

A bérmegállapodás egyéb elemeket is tartalmaz, így például az inflációkövetést és az évente 130.000 forint egyszeri szabadon választható kifizetést. A bérmegállapodás részét képezi egy, a foglalkoztatás biztonságát támogató intézkedéscsomag is.

Dr. Knáb Erzsébet a dokumentum aláírását követően azt mondta: „Örülök a megállapodás létrejöttének, ezzel az Audi Hungaria minden munkatársa számára egy, a magyar munkaerőpiacon vonzó juttatási csomagban sikerült megállapodnunk. Különösen fontosnak tartom, hogy a munkavállalói delegációval egyetértésben, a vállalat történetében először három évre szóló bérmegállapodást kötünk, amely tervezhetőséget és kiszámíthatóságot jelent munkatársaink számára, egyben vállalatunk jövőbeni versenyképességének is fontos eleme. "

Hozzátette: „Nagyra értékelem, hogy a bérmegállapodás mellett közösen alakítottunk ki egy, a foglalkoztatás biztonságát támogató intézkedéscsomagról szóló megállapodást is. A bértárgyalások utóbbi két hónapja a konstruktivitás, az együttgondolkodás és vállalatunk jövőéért érzett közös felelősség jegyében zajlott. Ez példaértékű számomra és köszönöm ezt a munkát.”

„Büszke vagyok arra, hogy rendkívüli alapossággal és felkészültséggel dolgozott mindkét tárgyalófél annak érdekében, hogy 2020. március 31. előtt létrejöjjön a megállapodás, amely hosszútávon biztosítja az Audi Hungaria munkatársai számára az anyagi, szociális és foglalkoztatási biztonságot az elkövetkezendő időszakban. Köszönöm mindkét fél tárgyalódelegációinak és támogató munkacsoportjainak, valamint külső szakértőinek a munkáját. Külön köszönöm munkatársainknak és tagjainknak a tárgyalások alatt mutatott, felénk irányuló támogatásukat, konstruktív javaslataikat és nem utolsó sorban a türelmüket” - hangsúlyozta Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke.

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.