Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Március 30. 07:19, péntek | Sport
Forrás: mno / MTI

Bernie Ecclestone nem aggódik

Bernie Ecclestone nem aggódik

Bernie Ecclestone, a Formula–1 első számú irányítója szerint biztosan megrendezik az idei autós gyorsasági-világbajnokság negyedik futamát, a Bahreini Nagydíjat.

„Lesz verseny, én egyáltalán nem aggódom – olvasható Ecclestone nyilatkozata az As című spanyol sportnapilapban. – Biztos vagyok abban, hogy a vendéglátók megteszik a szükséges intézkedéseket.”

A helyi autósport-szövetség korábban nyilatkozatot adott ki, amelyben leszögezte, hogy „a résztvevők ugyanolyan biztonságban lesznek, mint bármely másik GP-n”.

„Nem hinném, hogy a protestálók pont az F1 ellen fordulnak. Ha így tennének, akkor idióták” – mondta Ecclestone.

A szahíri verseny tavaly a szezon első futama lett volna, ám az országban uralkodó feszült politikai helyzet miatt elhalasztották. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) júniusban jelentette be, hogy október 30-án pótolják a nagydíjat. A csapatok és a pilóták ezt követően jelezték, 2011-ben már nem szeretnének Bahreinbe utazni, így elmaradt a futam.

A GP-t idén április 22-én rendezik.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.