Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. Január 10. 08:15, kedd | Helyi

Betörte egy győri szépségszalon kirakatát a férfi

Betörte egy győri szépségszalon kirakatát a férfi

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki betört egy kirakatot.

A vádirat szerint a 45 éves férfi szakításukat követően, tavaly nyáron azért kereste fel volt élettársa győri munkahelyét, egy szépségszalont, hogy onnan visszavegye a volt párjának vásárolt kozmetikai gépeket. Az ittas állapotban lévő férfi a szalonba bement, követelte volt élettársától a gépeket, majd távozott onnan. Ezt követően többször visszament a szalonhoz, bemenni azonban már nem tudott, mert az ajtót bezárták. Ezen feldühödve a férfi ütni és rugdalni kezdte az ajtót, majd az ajtónak háttal fordulva, könyökével betörte a kirakat üvegét.

Az ügyészség a vádlottal szemben garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt emelt vádat. A büntetési tétel a halmazati szabályokra figyelemmel három évig terjedő szabadságvesztés.

Az esetről felvétel is készült:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?