Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2010. Február 15. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Bevallotta másságát a Twilight szépfiúja

Bevallotta másságát a Twilight szépfiúja

Miután tizenkét órán át meztelen nők között fotózták Robert Pattinsont, elismerte, hogy szinte már a vagina látványától is allergiás rohamot kap. Ez pedig nem átlagos reakció a világ egyik elsőszámú szívtiprójától.

A nagyobb botrány miatt általában kemény rocksztárokat és meleg celebeket szoktak meztelen nők társaságában fotózni. Robert Pattinson pedig nem zenész. Bár a másik tényre sincs bizonyíték, de a Details magazinnak készült képei után érdekes kijelentést tett. A Twilight szépfiújának egy fél napon keresztül kellett ruhátlan hölgyek között pózolnia, amit ő azzal kommentált, hogy már allergiás a női nemi szerv látványától is. Pedig elég sokan lettek volna a kivételes helyzetében, hiszen több pucér mell volt körülötte, mint amennyit néhány férfitársa egész életében lát - élőben. Az interjújában aztán azt is kifejtette, hogy a kutyájához kötik a legromantikusabb érzelmek, és az elefántok irányt furcsa vonzalmat táplál.

Robert szexuális érdeklődését eddig is sokan megkérdőjelezték, hiszen a betöltött pozíciójához képest elég keveset tevékenykedik a női szívek meghódításában. Valamint azt is elég nehéz elhinni, hogy Kristen Stewarthoz a barátságon kívül több is köti, mivel nyálpír filmekbéli szerelme korántsem olyan kellemes személyiség, hogy ellensúlyozza a külsejét illető hátrányait.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.