Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Március 08. 13:54, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Bevásárlókosárral ütött, majd kést rántott

Bevásárlókosárral ütött, majd kést rántott

Megpróbált ellopni hét csomag kávét egy férfi az egyik józsefvárosi élelmiszerboltból. A tolvajt kérdőre vonó eladót a bevásárlókosárral ütötte meg. Az üzlet tulajdonosát pedig egy késsel fenyegette meg a férfi, akit végül a rend

Vasárnap délelőtt történt az eset az egyik VIII. kerületi élelmiszerboltban. A férfi telepakolta a bevásárlókosarat kávéval, majd fizetés nélkül próbált lelépni a boltból. Az eladónő utána szaladt, s kérdőre vonta az utcán a tolvajt. A férfi erre a kosárral többször megütötte a nőt, majd a nála maradt négy csomag kávéval elrohant. A bolt alkalmazottja értesítette a rablásról a rendőrséget és az üzlet tulajdonosát is. A tulaj - a miközben a sietve a boltjába tartott - az Orczy úton meglátta a tolvajt, akit az eladónő által adott személyleírás alapján ismert fel. Mikor kérdőre vonta, a férfi egy kést rántott elő, majd azzal megfenyegette a bolttulajdonost. A tolvajból rablóvá lett férfit aztán a rendőrök fogták el a Kálvária téren. A 44 éves férfit előállították, rablás miatt indítottak vele szemben eljárást.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.