Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2012. Július 02. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Bevethetők lesznek az árvizeknél a sopronkőhidai rabok is

Bevethetők lesznek az árvizeknél a sopronkőhidai rabok is

Megújította korábban kötött együttműködési megállapodását a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztgrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön.

Az elmúlt évek során kialakult és az eredményes munkavégzést kölcsönösen segítő jó szakmai kapcsolat további erősítése mutatkozik az aláírásra kerülő megállapodásban, mely a korábbihoz képest új pontokkal is bővült (pl. árvízi veszélyeztetés esetén homokzsáktöltési és rakási feladatokra elítéltek biztosítása, az együttműködés évenkénti felülvizsgálata).

Az együttműködési megállapodást Sallai Péter megyei katasztrófavédelmi igazgató és Pantali Zoltán bv. dandártábornok, a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnoka írta alá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 11. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagyon nem mindegy, hogy bekerülsz-e a koleszba

A legtöbb helyen augusztus elejéig várják az egyetemek a kollégiumaikba való jelentkezést.

2024. Augusztus 11. 08:13, vasárnap | Helyi

Az Olimpiai Sportpark tornacsarnokában köszöntötték a Párizsból hazatérő tornászokat

Augusztus 6-án kedden a repülőtérről egyenesen a győri Olimpiai Sportpark tornacsarnokába utaztak a Győri Atlétikai Club tornászai Bácskay Csenge és Mészáros Krisztofer.

2024. Augusztus 11. 07:13, vasárnap | Helyi

Ismét korlátlanul használható a medvei híd

A magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok – tájékoztat az Útinform.

2024. Augusztus 10. 09:10, szombat | Helyi

Tandem-Szem: Ikrény – Párizs kerékpárral

Tandembiciklivel indulnak neki a Tandem-Szem Egyesület tagjai a nagyjából 1700 kilométeres Ikrény-Párizs túrának, hogy a paralimpia megnyitóján részt vehessenek.